In de buurt

Bekijk hier wat in onze directe omgeving zeker de moeite waard is!

Bekijk kamersReserveren

Holset 70

In de buurt van Holset 70

Bekijk hier wat in onze directe omgeving zeker de moeite waard is!

Domein Holset is een Bruisend Wijn Huis in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Hier verbouwen we de druiven waarvan we mousserende wijn maken volgens de traditionele methode. De locatie van ons Domein is de plek waar onze passie voor de wijn, de natuur en ons vak samenkomen. Je bent hier altijd welkom om onze wijnen te proeven en/of te kopen. 

Wij zijn een idyllisch restaurant in het Limburgse Holset. Voor ontbijt, lunch en diner kunt u bij ons terecht. U kunt ook direct online reserveren om zeker te zijn van een plek.

Wij heten je van harte welkom! Wil je ons en onze wijngaard bezoeken in Vijlen? Kom dan langs voor een proeverij, help mee tijdens het jaarlijks Plukevent of neem deel aan een rondleiding. Bij een bezoek aan onze wijnshop op ons domein adviseren wij je graag bij jouw keuze voor heerlijke wijnen: wit, rood of feestelijk bruisend. Tot ziens bij St. Martinus.

Brasserie de Raadskelder is meer dan 15 jaar een begrip in Vaals en ver daar buiten. Een bezoek aan het restaurant betekent iedere keer weer een verrassende culinaire ervaring.
(Chefkok) Hans Moonen probeert u in een ongedwongen sfeer te laten genieten van de gerechten vaak passend bij het seizoen.

Wij werken met (h)eerlijke ambachtelijke streekprodukten uit de omgeving proef de smaak van Limburg.
Ook hebben we 4 heerlijke wisselende bieren vers van de tap.
Tijdens de zomeravonden is het heerlijk vertoeven op ons vernieuwde terras met zicht op de fonteintjes.
De Raadskelder is het ontdekken waard.

Buurtwinkel Viele,

Buurtwinkel Viele, via de Facebook pagina wordt u wekelijks op de hoogte gebracht van huidige aanbod.

Kassandra Simons Fotografie,

Hoe mooi is het om de tijd even stil te zetten, het moment vast te kunnen leggen en daar een blijvende herinnering van te maken.
Dit is de reden dat ik ben gaan fotograferen. De purelach, positiviteit en de hoeveelheid liefde geeft mij elke keer opnieuw een boost om de mooiste foto’s voor u te creëren.

Telefoon

06 - 22 808 321

E-mail

info@holset70.nl

Adres

Holset 70
6295 ND Lemiers
Limburg